Back to All Events

MEMO - Cultuur voor kleintjes


  • Wekelijkse uitvoeringen, wisselende locaties (map)

BESLOTEN VOORSTELLINGEN OP KINDERDAGVERBLIJVEN

MEMO verzorgt interactieve voorstellingen voor kinderen tussen nul en zes jaar en biedt hiermee cultuureducatie voor de allerkleinsten. Spelen, luisteren, ervaren en leren gaan hierbij hand in hand. Door haar unieke werkwijze vindt MEMO een mooi evenwicht tussen educatie en plezier.

Elke keer komt er een andere muzikant met een ander talent of muziekinstrument, soms een danser of acteur. Talentvolle jonge artiesten maken van de groepsruimte een kleine concert- of theaterzaal.

De voorstellingen duren 20 minuten. Er is ruimte om echt kennis te maken met de artiest en het instrument en in een groep van maximaal 15 kinderen is er voldoende aandacht voor ieder. Zo beleven kinderen cultuur van heel dichtbij!

www.memorabelemomenten.nl

Earlier Event: July 21
Pendulum
Later Event: March 8
Leren samenzingen