Terug naar alle evenementen

'A Glimpse of Heaven, DIY in 20 minuten' op tentoonstelling Nieuwe Aarde


  • Westerkerk Amsterdam 279 Prinsengracht Amsterdam, NH, 1016 GW Netherlands (kaart)

Op zoek naar visionaire toekomstbeelden in deze tijd van grote vragen en veranderingen nodigden Bijbels Museum, The Turnclub en de Westerkerk Amsterdam in april 2020 kunstenaars uit om hun dromen, visioenen, ontwerpen van een nieuwe aarde vorm te geven. De 12 meest spannende, inspirerende en bijzondere kunstwerken zijn van 31/10 tm 28/11 te zien in de Westerkerk Amsterdam.

NIEUWE AARDE: 12 visioenen is een tentoonstelling over het verlangen naar een plek die we nooit hebben verlaten. Over de zoektocht naar een wereld waarin alle aardse problemen zijn overwonnen en waar gerechtigheid heerst. Over de samensmelting van natuur en techniek als toekomst. Over een wereld van eeuwige wording, waarin het oningevulde eeuwig is. En nog veel meer. Een tentoonstelling over hoop, en ook over de keerzijde van die hoop en de nieuwe wereld.

Op deze tentoonstelling zal de audio-voorstelling/installatie A Glimpse of Heaven, DIY in 20 minuten te beluisteren zijn. Een werk van Jet van Helbergen en Judith Scholte.

De organisatoren hopen met deze zeer afwisselende tentoonstelling bezoekers in het hart te raken, confronteren, inspireren en te bemoedigen. En te laten zien welke belangrijke bijdrage kunst kan leveren aan een samenleving in tijden van verandering.

Reserveren verplicht via https://bit.ly/34BZcZH

Eerdere gebeurtenis: 13 september
Open Dag Vrije Muziekschool Spaarne